Razvajajte in negujte

svoje telo.

PONUJAMO VAM NASLEDNJE STORITVE

CELOTEN CENIK

KLASIČNA MASAŽA:

Klasična masaža telesa temelji na sproščanju napetih mišic telesa z različnimi masažnimi prijemi. Uporabljamo različne masažne tehnike, kot so gladenje, gnetenje, vtiranje, udarjanje in tresenje.

CENE:

60 min
35€
45 min
30€
30 min
25€

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL:

Refleksna masaža stopal je oblika zdravilske metode, pri kateri s pritiskanjem točno določenih točk na stopalih vplivamo na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa. S fizičnim pritiskom na refleksne točke izzovemo refleks, ki preko živčnih in drugih impulzov spodbudi proces samozdravljenja organizma.

CENE:

60 min
40€

AROMATERAPIJA:

Aromaterapija je popolna sprostitev duše in telesa. Sproščujoča masaža z aromami in eteričnimi olji zagotavlja telesu stanje popolnega miru in harmonije. Eterična olja učinkujejo sproščujoče na fizični, psihični, emocionalni in duhovni ravni, saj očiščujejo telo preko limfnega sistema, sproščajo fizično in psihično napetost ter uravnovešajo misli.

CENE:

60 min
39€
45 min
34€
30 min
29€

REIKI MASAŽA:

Reiki masaža je masaža, kjer se združita moč reikija, univerzalne življenjske energije in prijemi klasične masaže. Tovrstna masaža sprošča strese, odpravlja bolečino, ruši in sprošča stare energetske blokade in krepi imunski sistem. Uporablja pa se tudi pri reševanju drugih težav, npr. težav s ščitnica, hemoroidi, krvnim pritiskom, težave s prebavo, sladkorna bolezen itd.

CENE:

90 min
59€
45 min
49€

ROČNA LIMFNA DRENAŽA:

Ročna limfna drenaža je posebna masažna tehnika, ki jo v medicini uporabljamo za spodbujanje limfnega obtoka in odpravljanje oteklin (edemov), v preventivi pa za ohranjanje dobrega delovanja limfnega sistema. Gibi rok posnemajo utripanje limfnih žil. Gibanje je počasno in monotono, pritisk dlani pa zelo blag. Pri delu ne uporabljamo olj in mazil.

CENE:

30 min
25€
45 min
30€
60 min
35€

ŠPORTNA MASAŽA

Športna masaža je tip masaže, ki se uporablja za športnike na vseh nivojih treninga od vikend športnikov do atletskih ekip. Ljudje, ki izvajajo športno masažo, so lahko profesionalni športni terapevti, lahko pa jih izvajajo trenerji, če so za to usposobljeni. Športna masaža ni posebna tehnika, pri tem gre za dajanje masaže športnikom. Zahteva posebno usposabljanje na področju anatomije in fiziologije, kot tudi delo s poškodbami. Športni maser mora razumeti, kako se telo premika in dela med športnimi dogodki.

CENE:

30 min
30€

KINEZIOLOŠKI TRAKOVI:

Rocktape trakovi zmanjšujejo oteklino z ustvarjanjem prostora za obremenjene in stisnjene kapilare, limfo, arterije in žile. Povečujejo krvni obtok in pospešujejo okrevanje.Poveča se zavest o telesnem položaju, prav tako pa pomagajo pri pravilni drži in obliki.

CENE:

CENA MASAŽE
+5€
SAMO NAMESTITEV TRAKOV
10€

TEČAJ ZA MASAŽO DOJENČKOV IAIM:

Tečaj masaže za dojenčke je mednarodno certificiran tečaj pod vodstvom mednarodno priznane organizacije IAIM (international association of infant massage), ki deluje praktično po celem svetu že 35 let. Tečaji se izvajajo v 74ih državah po svetu, v Sloveniji pa se je začel izvajati leta 2017. Program podpirajo tudi zdravniki, pediatri, fizioterapevti, logopedi, medicinske sestre, babice, psihologi in psihiatri. V vseh teh letih je bilo narejenih že ogromno raziskav, ki govorijo v prid masiranih dojenčkov.

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN? Staršem, skupaj z dojenčki starimi 0-12 mesecev. Prijeme, ki se jih starši naučijo na tečaju pa lahko uporabljajo še vrsto let.Tečaj se izvaja skupinsko, kjer se odpirajo diskusije med starši o različnih aktualnih temah, ali pa individualno, kjer je tečaj prilagojen individualno otroku.

TRAJANJE TEČAJA Tečaj zajema pet srečanj v razmaku enega tedna (torej pet tednov), skupinsko srečanje traja cca 45 min, individualno pa cca 30 min.

KAJ PRIDOBIM Z OPRAVLJENIM TEČAJEM? S pomočjo tečaja boste poglobili vez s svojim dojenčkom, dojenček se bo hitreje in bolje razvijal, izboljšala se mu bo prebava, okrepil imunski sistem, izboljšal spanec. Spoznali boste prijeme za boljšo prebavo in pomiritev krčev, za telovadbo dojenčka, nadgradili teoretično znanje in še mnogo več.

KAJ TEČAJ VKLJUČUJE?

  • olje za masažo dojenčka
  • gradivo, ki zajema vse masažne prijeme in teoretični del
  • prijeten, energetsko očiščen prostor
  • kratko vodeno meditacijo
  • praktični prikaz prijemov masaže
  • teoretični del
  • diskusija o različnih aktualnih temah (jok, spanje, dojenje ipd.)
  • prigrizke in pijačo
  • diplomo za opravljen tečaj

CENE:

5 srečanj po cca. 45min
120€